Nå kommer legen hjem til deg!

Nå kommer legen hjem til deg!

I samarbeid med Hjemmelegene tilbyr Vertikal Helse 30 prosent rabatt på å få en dyktig og erfaren lege hjem til din stue

 

alt

Før var det vanlig at legen kom på besøk. For deg som ikke ønsker, kan, vil, eller har tid til å dra til legen, kan du igjen få en Hjemmelege akkurat dit du vil i løpet av noen få timer! 

 

Vertikal Helse samarbeider med Hjemmelegene om denne kampanjen for å gjøre tilbudet kjent. For å få 30 prosent rabatt bruker du rabattkoden i nyhetsbrevet.

 

Tilbudet gjelder for deg som har helseforsikring hos Vertikal Helse

Hjemmelegene er vant med å hjelpe ung og gammel med stort og smått. Tjenesten er tilgjengelig i blant annet Stor-Oslo, Drammen, Lillestrøm, Drøbak, Ski, Moss, og vil snart være tilgjengelig i flere deler av landet. 

 

For å bestille time, eller undersøke hvor fort en Hjemmelege kan komme til deg, søker du på Hjemmelegenes nettsider.

 

Til vanlig er prisen kr 1290, men med dette tilbudet får du legen helt hjem til kun kr 900. Hjemmebesøket har alltid fast pris uansett tidspunkt på døgnet og hva legen gjør.

 

 

Å få en Hjemmelege på besøk gjøres med tre enkle steg:

1. Søk etter ditt postnummer på www.hjemmelegene.no

2. Velg time og fullfør bestillingen

3. Legen ringer før ankomst og kommer så hjem til deg!

 

Husk rabattkode

 

 

 

 

 

Fullverdig legetime hjemme 

Ved å bestille en Hjemmelege slipper du reisevei og venterom. En erfaren lege vil komme hjem til deg, sette av god tid, og gi behandlingen du trenger i kjente omgivelser. 

 

Hjemmelegen har med seg en legekoffert full av utstyr for å kunne hjelpe med det aller meste som fastlegen og legevakten kan. Legen utfører god diagnostikk og kan ta en rekke prøver som CRP, halsprøver, blodsukker, urinprøver og mye annet. Alle undersøkelser, prøver, henvisning, sykemelding, resepter og attester er alltid inkludert i den faste prisen. 

 

Lurer du på om Hjemmelegene kan hjelpe akkurat deg kan du lese mer her. Du kan også raskt få svar ved chatte med Hjemmelegene på deres nettsider. 

 

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av Hjemmelegene er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, er svært erfarne og jobber til daglig på sykehus, fastlegekontor og legevakt landet rundt. Du og dine vil bli godt ivaretatt.

 

 

Les mer om Hjemmelegene og finn inn ledig time her