Vertikal Helse Bedrift - Våre tjenester

Vertikal Helse – din helsepartner

Medisinsk rådgivning for allealt

Vertikal Helse leverer et bredt spekter av tjenester, og ivaretar dine ansatte med medisinske råd, tjenester og produkter som bidrar til å redusere sykefravær.

 

Gjennom våre produkter helseforsikring og helseformidling hjelper vi deg og dine medarbeidere til å finne fram til det beste behandlingstilbudet. Inkludert i heleforsikringen får du i tillegg tilgang til en døgnåpen helsetelefon for hele familien, hvor du kan få enkle tips og råd og snakke med en sykepleier. Er ventetiden hos fastlegen lang kan du få konsultasjon med en allmenlege gjennom appen KRY. Denne legetimen gjennomføres som en videosamtale.

 

I tillegg tilbyr vi HMS tjenester og produkter som bidrar til kunnskap og rask bistand når en ulykke eller skade oppstår.

 

Du skal alltid få hjelp

Våre medisinske rådgivere vil ivareta de ansatte, enten bedriften har vår helseforsikring, benytter formidlingsproduktet eller vår sykefraværoppfølging. Våre kursinstruktører vil bidra med gode råd og opplæring innen HMS og førstehjelp, slik at ansatte vet hva de skal gjøre når en situasjon/skade oppstår.

 

Oversikt over våre tjenester og produkter finner du i venstremenyen. Du kan også går direkte til vår nettbutikk hvis du ønsker å kjøpe produkter som hjertestarter, bårer, førstehjelpskofferter og annet.

 

altMøt Ellen en av våre medisinske rådgivere