Medisinsk formidlingstjeneste

Helseformidling

 - din medisinske formidlingstjeneste  alt

Gjennom Vertikal Helse kan du få tilbud om ulike type undersøkelser og behandling/operasjoner, selv om du ikke har helseforsikring hos oss.

Du får tilgang til hele vårt nettverk av kvalitetssikrede legespesialister og sykehus, og du får rabatter på de behandlingsteder som inngår i Vertikal Helses nettverk.

 

Enten du behandles i Norge, Norden eller ved andre sykehus i Europa følger vi deg hele veien. Benytt deg av vår helseformidling om du ønsker hjelp til å finne frem i mengden av helsetilbud.

Søker du konsultasjon hos legespesialist, behandling, operasjon, radiologiske undersøkelser som feks MR, røntgen eller lignende hjelper vi deg med dette. Vi samarbeider med kvalifiserte og kvalitetssikrede behandlingssteder.

 

Har du et vondt kne, men er usikker hvor du får best hjelp? Hos Vertikal Helse møter du medisinske rådgivere som hjelper deg å finne frem til riktig behandling på rett sted. Gjennom Vertikal Helse kan du få tilbud om ulike type undersøkelser og behandling/operasjoner, selv om du ikke har helseforsikring hos oss.

Noen priseksempler

  • MR fra kr 1600,-
  • Menisk fra kr 12000,- inklusiv konsultasjon
  • Ryggoperasjon, ryggprolaps ett nivå fra kr 45000,- inklusiv konsultasjon

 

 

 

Send inn en forespørsel så hjelper vi deg videre i prosessen  

(det koster ingenting å sende en forespørsel)

 

alt

 

Hva er forskjellen på helseforsikring og helseformidling?

Helseforsikringen er et medlemsprogram som garanterer deg behandling innen 10 eller 20 dager, og når behovet oppstår vil du får tildelt en personlig medisinsk rådgiver som følger deg gjennom hele behandlingsløpet. Du får dekket utgifter til legespesialist og behandling/operasjon.

 

Helseformidling kan benyttes av alle – også de som ikke er medlemmer. Du betaler selv for formidlingstjenesten, dvs at en av våre medisinske rådgivere finner frem til det beste behandlingsopplegget for deg.  Operasjoner og behandlingsutgifter betaler du selv, men du nyter godt av Vertikal Helses rabatter og svært gunstige priser på aktuell behandling på nordiske klinikker.

 

For deg som har helseforsikring

Hvis du har helseforsikring hos oss, og ønsker bistand til behandlinger som ikke er dekket av forsikringen, kan vi hjelpe deg gjennom vår helseformidling. Vi kan f.eks hjelpe deg med kosmetiske behandlinger. Som medlem betaler du da ingenting for formidlingstjenesten, kun for behandlingen.

 

Få en Second opinion

Kanskje kommer du i en situasjon der du er usikker på om du har fått stilt riktig diagnose. Da kan det være både klokt og riktig å spørre om en annen leges oppfatning. Med en «second opinion» får du en ny vurdering av om den diagnose og/eller behandling du har fått, er den optimale. En annen lege kan kanskje oppdage noe den første legen ikke la merke til, eller ha spisskompetanse som gjør at du får en utvidet vurdering.

Med vår helseformidling kan du få trygghet for at den behandlingen du er foreskrevet er den rette.

 

 

Hvem kan bruke helseformidlingen?

Har du ikke helseforsikring men ønsker å betale for privat behandling eller operasjon så hjelper vi deg. Du kan også få hjelp til Fritt Sykehusvalg.

Har du helseforsikring og ønsker bistand til behandlinger som ikke er dekket av forsikringen hjelper vi deg gjerne. Dette kan feks være kosmetiske behandlinger. Hvis du har vår helseforsikring er formidlingstjenesten gratis.

Vi samarbeider med en rekke kvalifiserte behandlingssteder i inn- og utland. For spørsmål eller spesielle behov, ta kontakt med oss så vil vi gjøre vårt ytterste for å finne det beste behandlingstilbudet for deg.


Behandlingstilbud?

Vertikal Helse samarbeider med kvalifiserte sykehus og behandlingssteder innen det private og det offentlige. Vertikal Helse søker å finne de beste spesialistene i både Norge, Norden og Europa for å sikre at du kommer raskt tilbake i en aktiv hverdag.

Jeg har helseforsikring, kan jeg benytte meg av helseformidlingen?

Du må gjerne benytte oss på formiding hvis du ønsker en behandling som ikke er dekket av helseforsikringen. Da er formidlingstjenesten gratis og du betaler kun for selve operasjonen/behandlingen. Hvis derimot din behandling dekkes av helseforsikringen, vil også formidlingtjenester relatert til dette være inkludert.

Jeg søker råd og veiledning om behandling?

Send inn en forespørsel så bistår vi deg videre i prosessen. Det koster ingenting å sende en forespørsel til oss.

Jeg vil ha mer informasjon om medlemsprogrammene?

Ta kontakt post@vertikalhelse.no

Jeg er allerede medlem og søker råd og veiledning?

Er du allerede medlem hos Vertikal Helse vil noen rådgivningstimer være gratis avhengig av ditt medlemskap. Ta kontakt med oss på medisin@vertikalhelse.no så bistår vi deg videre med hensyn til eventuelle spørsmål.