second opinion

Second opinion

Enkelte ganger kan man være i en situasjon hvor man er usikker på om man har fått stilt riktig diagnose. Da kan det være både klokt altog riktig å spørre om en annen leges oppfatning.

Ved en «second opinion» kan du få en ny vurdering på om den diagnose og/eller behandling du har fått er den optimale. En annen lege kan kanskje se noe den første ikke har sett, eller ha spisskompetanse som gjør at du får en utvidet vurdering.

 

Ønsker du en «second opinion» ?


Har du helseforsikring?

Har du vår helseforsikring har du krav på en «second opinion». Vertikal Helse vil tilby å fremskaffe en uavhengig spesialist som kan vurdere din diagnose og behandling på nytt. Kostnadene for denne undersøkelsen dekkes normalt under forsikringen. Har du spørsmål ta kontakt med oss.

LAST NED FULLMAKTSSKJEMA


Helseformidling

Vår helseformidling kan benyttes av alle – også de som ikke er medlemmer. Du betaler selv for operasjoner og behandlingsutgifter, men du nyter godt av Vertikal Helses rabatter og svært gunstige.

 

For mer informasjon og priseksempler se Helseformidling.

 

Vertikal Helse vil primært velge en lege ved et universitetssykehus i Norden til en «second opinion». Vi samarbeider også med sykehus i øvrige deler av Europa og USA når det gjelder spesielle sykdommer. Har du spørsmål, send oss en forespørsel – det koster ingenting.

SEND FORESPØRSEL

 Må jeg være medlem?

Du må gjerne benytte våre tjenester selv om du ikke er medlem i Vertikal Helseforsikring eller Vertikal Direkte. Se Helseformidling

Koster det meg ekstra å benytte meg av «second opnion»?

Hvis du har vår hlseforsikring er dette dekket. Hvis ikke se Helseformidling.